Články

Kobot AUBO ve FabLab Experience

Veletrhy a výstavy

V JICu sestrojili digitální pojízdnou laboratoř FabLab Experience, která má za úkol propagovat vědu a techniku ve školách. Z výběru techniky pro laboratoř měli tvůrci těžkou hlavu, nicméně kolaborativní robot AUBO zde nemohl chybět!

AUBO je mezi světovou TOP5

Ocenění

Kolaborativní roboti AUBO se ve světě těší stále větší oblibě. Nejnovější dostupná data dokonce hovoří o 9% podílu na trhu s kolaborativními roboty, což z nás udělalo světovou pětku!

Nový AUBO i10 je konečně tu!

Produkty

Dlouho očekávaný model z naší oranžové AUBO rodiny je konečně tady! Nejnovější model i10 se řadí po bok rozšířeného modelu i5, kterého překonává svou nosností i dosahem. Stále však platí, že je až o 20 % dostupnější než obdobně výkonné modely konkurence.

AUBO na konferenci v Clarionu

Veletrhy a výstavy

Náš oranžový dříč AUBO i5 si tentokrát užil trošku toho modelingu a předvedl se na dlouho očekávané konferenci "Kvalita a svět 4.0" pořádané Českou společností pro jakost

AUBO na MSV 2018 v Brně

Veletrhy a výstavy

Využijte ideální příležitost se seznámit s našimi oranžovými šikuly na MSV v Brně. Česká AUBO premiéra proběhne na stánku 097 pavilonu F v termínu 1.-5.10.2018. Těšíme se na Vás!

Kolaborativní roboti ve FabLab Brno

Firemní novinky

Vyrob, vytiskni, vyzkoušej, seznam se – to jsou hesla, která charakterizují první otevřenou digitální dílnu v Brně. My ve FabLabu seznamovali – s kolaborativními roboty.

Čína – světový lídr v robotizaci?

Blog

Podle pravidelného reportu IFR v roce 2017 Čína nainstalovala více než 138 000 průmyslových robotů. To je téměř jedna třetina celkového globálního počtu instalací a 58% nárůst oproti datům z roku 2016. Proč tomu tak je?

7 nejčastějších aplikací kolaborativních robotů

Blog

Trh s kolaborativními roboty (koboty) je celosvětově stále na vzestupu. Podle aktuálního reportu asociace IFR prodeje průmyslových robotů v roce 2017 předčily očekávání a oproti roku 2016 vzrostly o 38 %. Koboti jsou tak stále masivněji nasazováni i do provozů, kde to doposud nebylo příliš časté a narůstají také požadavky na automatizaci i složitějších výrobních úloh.

A
U
B
O

Máte dotaz? Ozvěte se nám!