Články

Přivítejte AUBO i12 - nového člena naší robotické rodiny

Firemní novinky

Na konec roku 2023 jsme si v Kinali nadělili jeden velký dárek! Další z řady kolaborativních robotů AUBO. Tentokrát s označením i12. A jak už z označení nejspíš vytušíte, tento oranžový krasavec je opravdový silák! Unese totiž zátěž vážící až 12 kilogramů.

Novinky v nabídce příslušenství: robotické základny EasyRobotics a řešení pro rychloupínání nástrojů SMARTSHIFT

Firemní novinky

Pokud jsou kolaborativní roboty nedílnou součástí vašich výrobních operací, mohla by vás zaujmout naše nová nabídka příslušenství. Od ledna 2023 jsme přidali dvě skvělé novinky, které si nyní představíme blíže.

Automatizace v průmyslu: Vybrat kobota, nebo tradičního průmyslového robota?

Blog

Kolaborativní roboty se od konvenčních liší v mnoha ohledech, a přesto nejsou jejich přímými konkurenty. V některých oblastech se oba typy robotů doplňují, jinde řeší nevýhody toho druhého.

Výprodej DEMO robotů

Firemní novinky

Využijte našich super výhodných cen k pořízení oranžového kolaborativního parťáka za hubičku!

Kolaborativní robot AUBO součástí řešení Test-it-off

Firemní novinky

Společnost Kinali, výhradní distributor kolaborativních robotů AUBO v České republice, přichází na trh s novým řešením pro automatizaci testování výrobků nazvaným Test-it-off. Důležitou součástí tohoto řešení jsou i kolaborativní roboti AUBO.

Nový plně automatizovaný šroubovací systém AUBO

Firemní novinky

Parťák do výroby AUBO již pomáhá ve spoustě českých firem. Naposledy si vyhrnul rukáv a posvítil si na automatizaci šroubování opěrek kancelářských židlí ve společnosti RIM.

Kloub na hlavě robota nyní s rozsahem +/- 360°

Produkty

AUBO Robotics vyvinulo pro své kolaborativní roboty zbrusu nové klouby, které je od nynějška možné zvolit pro poslední kloub J6.

AUBO již obsluhuje i vstřikolis Zhafir – v LINETu

Firemní novinky

Z každé úspěšné spolupráce s firmou, které pomůžeme optimalizovat výrobu, máme dobrý pocit. Když ale spolupracujeme s firmou vyrábějící nemocniční lůžka, tak důležitý artikl v dnešní době, radost je rázem dvojnásobná.

A
U
B
O

Máte dotaz? Ozvěte se nám!