Firemní novinky

Novinky v nabídce příslušenství: robotické základny EasyRobotics a řešení pro rychloupínání nástrojů SMARTSHIFT

Pokud jsou kolaborativní roboty nedílnou součástí vašich výrobních operací, mohla by vás zaujmout naše nová nabídka příslušenství. Od ledna 2023 jsme přidali dvě skvělé novinky, které si nyní představíme blíže.

logo

Robotické základny EasyRobotics

První velkou novinkou jsou robotické základny od společnosti EasyRobotics. Ta se nástroji pro automatizaci výroby zabývá již 50 let a má s nimi tedy velké zkušenosti. Ty se projevují v kvalitě provedení a možnostech, jež její robotické základny nabízí.

Vybírat můžete z celé řady aplikací. Příkladem může být vysoce mobilní a kompaktní vozík EasyWork pro snadnou manipulaci s kolaborativním robotem nebo třeba paletizační řešení EasyPalletizer. Tím ale výčet rozhodně nekončí.

Více informací a celou nabídku si můžete prohlédnout na stránce Robotické základny EasyRobotics.

smartshift-logo

Řešení pro rychlou výměnu a upínání robotických nástrojů SMARTSHIFT

Druhou významnou novinkou v portfoliu příslušenství ke kolaborativním robotům jsou špičkové produkty společnosti SMARTSHIFT Robotics. Její řešení umožňují vytvářet skutečně univerzální robotická pracoviště se schopností rychlé přestavby na aktuálně požadovanou aplikaci. Díky nim si zajistíte rychlou návratnost investice do automatizace vaší výroby. Pomocí nástrojů SMARTSHIFT snadno přestavíte např. vašeho kolaborativního robota AUBO ze šroubovacího na svařovací pracoviště a naopak.

Norská společnost SMARTSHIFT Robotics se vývojem těchto řešení zabývá již více než 40 let. Můžete si tak být jisti, že volbou tohoto příslušenství pro své kolaborativní roboty rozhodně neuděláte chybu.

Další informace, videa a kompletní nabídku najdete na stránce Rychloupínání nástrojů a robotů SMARTSHIFT.

A
U
B
O

Zaujaly vás možnosti nového příslušenství?

Zjistěte, jak mohou fungovat ve vaší výrobě.

Poptat robotické příslušenství