Firemní novinky

Přivítejte AUBO i12 - nového člena naší robotické rodiny

Na konec roku 2023 jsme si v Kinali nadělili jeden velký dárek! Další z řady kolaborativních robotů AUBO. Tentokrát s označením i12. A jak už z označení nejspíš vytušíte, tento oranžový krasavec je opravdový silák! Unese totiž zátěž vážící až 12 kilogramů.

i12-2 (kopie).png

Co náš nový oranžový parťák umí?

  • Síla a dosah: AUBO i12 zvládne úkoly, u nichž je třeba nosnost až 12 kg. Má dosah 1 250 mm. Je tedy ideální pro práci s těžšími předměty nebo na větší vzdálenosti.
  • Přesnost a rychlost: S opakovatelností ± 0,03 mm a maximální lineární rychlostí 3,8 m/s je AUBO i12 nejen přesný, ale také rychlý.
  • Uživatelská přívětivost: Jeho ovládání je stejně intuitivní a snadné, jako u ostatních modelů značky AUBO. Co má dělat, mu ukážete prostým vedením robotické paže. Takže se s ním rychle spřátelíte a naučíte ho, co potřebujete.

Jeho velikou výhodou je také cena. Ta je totiž stejná jako u velmi oblíbeného modelu i10. Pokud tedy potřebujete operovat se zátěží do 12 kg a nevadí vám o chlup kratší dosah 1 250 místo 1 350 mm), i12 se může stát vaším favoritem.

Více o novém přírůstku v naší nabídce se dozvíte na produktové stránce AUBO i12.

A
U
B
O