Produkty

Kobot AUBO i3: expert na přesnou práci

Kobot AUBO i3 vás hned na první pohled zaujme svými plynulými pohyby a kompaktními rozměry. Nejmenší člen oranžové rodiny kolaborativních robotů AUBO je dokonale uzpůsoben práci ve stísněných podmínkách a bez zaváhání zvládne i jemné a precizní úkoly.

AUBO_i3_stojici_robot.png

Spolehlivý kolega do provozu i laboratoře

AUBO i3 zvládne obsluhovat stroje, aniž by udělal jedinou chybu nebo potřeboval přestávku. Při nepřetržitém výrobním provozu tak zastane rutinní práci několika lidí. V laboratoři se postará o automatizaci při přípravě vzorků a ušetří svým lidským kolegům hodiny času, které mohou věnovat výzkumu a vývoji.

Nejpřesnější kobot z oranžové rodiny

AUBO i3 zvládne vysokou přesností i ty nejnáročnější úkoly. Díky preciznímu zhotovení a citlivým senzorům dokáže manipulovat se skleněnými zkumavkami, přenášet předměty s přesností na setiny milimetru a přelévat tekutiny, aniž by ukápla jediná kapka. Rychle a bezchybně zvládne také kontrolu kvality a kompletování setů drobných předmětů i jejich třídění.

Chrání své okolí i sám sebe

AUBO i3 je při práci ohleduplný vůči svým kolegům. Nečekaným kolizím dokáže předejít díky kvalitním senzorům, od nichž dostává nepřetržitou zpětnou vazbu v reálném čase. Zvýšený odběr proudu v kterémkoli ze svých šesti kloubů kobot správně vyhodnotí jako tlak proti překážce a svůj pohyb okamžitě zastaví. Své spolupracovníky chrání i tak, že za ně zvládne vykonávat práci s toxickými a nebezpečnými látkami.  

Ovládání je snadné a rychle osvojitelné

Intuitivní ovládání a přehledné uživatelské rozhraní umožňuje zadávat kolaborativnímu robotovi AUBO i3 úkoly snadno a rychle. Novým dovednostem lze navíc kobota naučit i mechanickým vedením jeho ramene, což zvládne každý pracovník i bez zdlouhavého školení. Ani na programování jeho činnosti však není potřeba specializovaný personál nebo drahý externista.

Návratnost investice do AUBO i3 se pohybuje v řádu měsíců

Rychlá návratnost je jedním z důvodů vysoké obliby kolaborativních robotů AUBO. Protože je kobot AUBO i3 flexibilní, rychle se naučí novým úkolům a není problém přeřadit jej na jiné pracoviště. Nezabírá příliš mnoho místa a může pracovat v horizontální i vertikální poloze. Snadno se proto integruje do pracovního procesu, aniž by bylo nutné pracoviště či laboratoř složitě upravovat.

Obrovskou předností je výhodná pořizovací cena kobota AUBO i3. Ve srovnání s podobnými konkurenčními modely je totiž až o 20 % levnější, což ještě více zkracuje dobu návratnosti investice.

Budoucnost má jméno kobot

V progresivním prostředí vědy i průmyslu uspějí jen ti, kteří se nebojí inovací. Kolaborativní robot AUBO i3 svým majitelům poskytne přesně to, co potřebují pro svůj rozvoj a pro náskok před konkurencí: flexibilitu, vysokou efektivitu práce a absolutní spolehlivost.

A
U
B
O

Zajímá vás více informací o kobotovi AUBO i3? Rádi vám jej ukážeme v našem SHOWROOMU.

Klikněte na tlačítko níže a domluvte si návštěvu.

Chci navštívit showroom