Ocenění

AUBO je mezi světovou TOP5

AUBO je mezi světovou TOP5

Kolaborativní roboti AUBO se ve světě těší stále větší oblibě. Nejnovější dostupná data dokonce hovoří o 9% podílu na trhu s kolaborativními roboty, což z nás udělalo světovou pětku!

Kolaborativní robotika je na vzestupu. Výhody spojené s nasazením robotů VEDLE lidí a ne MÍSTO lidí objevuje stále více firem po celém světě. Firmy nejčastěji využívají kolaborativní roboty pro Pick&Place operace, montáž a logistiku materiálu. U těchto oblastí se čeká i další rozvoj, kdy v roce 2022 by měly tvořit 75% všech instalací vůbec.

KINALI jako exkluzivní distributor a integrátor značky AUBO v České republice je hrdý na to, že díky cenové politice AUBO přispíváme ke změně názoru, že roboty se hodí jen pro výroby se sériovou výrobou a můžou si je dovolit jen velké společnosti. Věříme, že díky ceně až o 20% nižší než u konkurence, snadnosti programování a prvotřídní podpoře a servisu přinášíme větší dosažitelnost robotizace i malým firmám (dále viz Proč si budeme rozumět?). Máme tak všechny předpoklady pro to, v budoucnu dále odkrajovat z pomyslného koláče tržního podílu.

Pokud Vás zajímají další údaje z analýzy stavu kolaborativní robotiky, tak si ji můžete přečíst zde.

A
U
B
O

Zajímá Vás, jak se můžou AUBO oranžový parťáci uplatnit i ve Vaši výrobě? Stavte se to probrat k nám do SHOWROOM.

Klikněte na tlačítko níže a domluvte si návštěvu.

CHCI NAVŠTÍVIT SHOWROOM