Firemní novinky

Kolaborativní robot AUBO součástí řešení Test-it-off

Společnost Kinali, výhradní distributor kolaborativních robotů AUBO v České republice, přichází na trh s novým řešením pro automatizaci testování výrobků nazvaným Test-it-off. Důležitou součástí tohoto řešení jsou i kolaborativní roboti AUBO.

Test-it-off_infografika_CZ (kopie).jpg

Systém Test-it-off představuje robotické řešení v duchu průmyslu 4.0 pro testování kvality výrobků. Díky němu je možné produkty testovat nezávisle na taktu či servisních intervalech výrobních linek a otestovat tak až 100 % produkce. A to i tam, kde by rychlost výroby podrobnou kontrolu nedovolovala. Díky režimu off-the-line je také možnost dovolit si podrobnější testování a využít širší škálu testovacích přípravků.

Test-it-off je plně autonomní systém umožňující inspekci kvality i bez přímé asistence kontrolora. Díky zapojení kolaborativních robotů AUBO, vysoké spolehlivosti systému a využití umělé inteligence lze produkty testovat třeba i přes noc, a to i bez přítomnosti noční směny! V současnosti moderní pojem „dark factory“ tak nabývá zcela reálných kontur.

Řešení Test-it-off je standardně osazeno kobotem AUBO i5. Bez problémů však lze použít i jiné verze (i3, i10) v závislosti na tom, jaké produkty chce zákazník testovat. Pro samotnou kontrolu lze použít nejrůznější aplikace, jako například kamerové systémy s pokročilou optikou, ICT testery (pro testování desek plošných spojů) a jiné. Produkty může kobot AUBO brát a následně ukládat například do KLT boxů, paletek, dopravníků či různých zásobníků.

Pokud vás tato aplikace kobotů AUBO zaujala, více informací o celém řešení najdete na stránce Automatizace testování výrobků (web Kinali.cz).

A
U
B
O

Máte dotaz? Ozvěte se nám!